Realizare site-uri web

 

Un website nu trebuie doar sa existe si sa arate bine. Rolul unui website este de a atrage si de a capta atentia utilizatorului si, de asemenea, de a creste vizibilitatea brandului cu privire la un produs sau serviciu pe care business-ul tau il ofera.

Servicii complete

Agentia noastra iti va duce business-ul in atentia lumii digitale, printr-un design ingenios si de impact, care contribuie la crearea si mentinerea pe termen lung a personalitatii unui brand.

Concepem design-uri personalizate si ne concentram atentia si eforturile pe realizarea unui website care sa rezoneze cu brandul tau si sa captiveze vizitatorii din primul moment. Echipa noastra colaboreaza in permanenta cu tine, pentru a se asigura ca, la final, va realiza site-ul perfect pentru tine si nevoile tale.

Suntem de parere ca un rezultat exceptional are la baza si o colaborare stransa. Colaboram la fiecare pas, incepand cu auditul de continut, ocazie cu care evaluam nevoile si cerintele tale, si terminand cu o raportare amanuntita.

Costurile de mai jos includ si domeniul?

Costurile aferente achizitiei domeniului nu sunt incluse in pretul de realizare a site-ului. Domeniile .ro se cumpara de la ROTLD si au un cost anul de aproximativ 70 Lei.

Costurile de mai jos includ si SEO?

Toate site-urile realizate beneficiaza de servicii seo integrate. Din faza de proiectare, site-ul este optimizat structural, iar inainte de lansare un specialist SEO va optimiza fiecare pagina a site-ului dumneavoastra pentru a asigura un impact maxim pe motoarele de cautare.

Care sunt costurile totale pentru un site nou?

Costurile pentru crearea de la zero a unui site sunt urmatoarele: Domeniu (.ro aproximativ 250 Lei/an), Server de gazduire (inclus) si site-ul propriu-zis.

PORTOFOLIU

[nimble-portfolio orderby=”rand” ]