POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA COOKIE

Utilizarea cookie-urilor

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie” ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware.

Utilizăm cookie-urile pentru a face Site-ul mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii Site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

Cum pot să controlez sau să şterg cookie-urile?

Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă).

În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi Site-ul nostru

Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie.

ANGAJAMENTUL NOSTRU PRIVIND CONFIDENŢIALITATEA ŞI PROTECŢIA DATELOR DUMNEAVOASTRĂ

1. Folosim doar în avantajul dumneavoastră

Vom folosi datele dumneavoastră doar pentru a va îmbunătăţi experienţa de navigare şi descoperire a produselor noastre.

2. Asigurăm cea mai înaltă protecţie

Vom proteja datele dumneavoastră ca şi cum ar fi ale noastre, la cele mai înalte standarde disponibile.

3. Dumneavoastră decideţi ce se întâmplă cu datele

Recunoaştem că sunteţi singurul titular al datelor dumneavoastră şi vă vom răspunde întotdeauna direct la orice întrebare privind acestea.

4. Fără spam

Nu vă vom trimite spam şi nu vom da datele dumneavoastră nimănui pentru a vă trimite spam.

5. Vom înţelege când nu mai doriţi să colaborăm

Dacă renunţaţi să primiţi comunicări de la noi şi vă ştergeţi contul, vom şterge datele dumneavoastră dupa un interval de timp, fără o intervenţie suplimentară din partea dumneavoastră. Nu vom reţine date pe care nu mai doriţi să le folosim.

 

TOATE INFORMAŢIILE RELEVANTE

olteniabizz este compania care operează site-urile:
www.olteniabizz.ro

În funcţie de tipul datelor cu caracter personal solicitate, acestea sunt folosite diferit. În textele următoare regăsiţi explicaţii detaliate, în care vă explicăm de ce vă solicităm anumite date şi ce anume facem cu acestea.

Nume si prenume-pt a cunoaste si identifica mai bine clientii nostrii

Telefon– pentru a va putea contacta

Email-pentru comunicari, expediere diverse documente

Vom păstra informaţiile cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră cât timp este necesar finalizarii contractelor in derulare.

Datele care sunt solicitate de către autorităţile române pot fi păstrate, pentru respectarea obligaţiilor legale în relaţie cu compania noastră, chiar dacă contul dumneavoastră de utilizator a fost închis.

Conform noului Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal, aveţi o mulţime de drepturi:

1. Dreptul de a fi informat cu privire la modalitatea în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt utilizate (cum ar fi această pagină).

2. Dreptul de a accesa datele personale pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi accesa datele dumneavoastra trimitand o cerere pe email: contact@olteniabizz.ro

3. Dreptul de a solicita corectarea informaţiilor eronate pe care le avem despre dumneavoastră. Puteţi solicita corectarea informaţiilor eronate trimitand un email la: contact@olteniabizz.ro

4. Dreptul de a solicita ştergerea datelor dumneavoastră,de a înceta procesarea sau colectarea datelor cu caracter personal, în anumite circumstanţe. Puteţi solicita ştergerea datelor dumneavoastră trimitand un email la: contact@olteniabizz.ro

5. Dreptul de a solicita transferul sau portarea datelor către dumneavoastră sau un alt furnizor de servicii, prin e-mail la adresa: contact@olteniabizz.ro

6. Dreptul de a semnala autorităţilor încălcarea drepturilor prevăzute de catre Noul Regulament pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal  Autoritatea de reglementare în Romania este: Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal 

Va rugam sa tineti cont ca, inainte de a da curs oricarei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastra.

Ne puteţi contacta:

În scris la adresaStrada Desnatui 24, Craiova, Dolj
Telefonic: 0767 089 798

Pe e-mail: contact@olteniabizz.ro