Ce cauti?
  • DOCTORI
  • FIRME
  • MEMBRII SPECIALISTI
  • MESERIASI
  • PRODUSE
  • SERVICII
Unde?

Clinici şi medici specialişti în dermatologie şi venerologie din Craiova

Dermatologie Craiova- este specialitatea medicală care se concentrează pe boli ale pielii, părului, unghiilor și mucoaselor. Dermatologii diagnostichează și tratează o mare varietate de afecțiuni ale pielii, inclusiv eczeme, psoriazis, infecții ale pielii, alergii ale pielii, cancere de piele și probleme cosmetice, cum ar fi ridurile, cicatricile și petele de la bătrânețe.

Dermatologii folosesc o varietate de tehnici pentru a diagnostica afecțiunile pielii, cum ar fi examinarea vizuală, biopsia, testarea alergiilor și imagistica medicală. Tratamentele pot include medicamente topice sau orale, terapii cu lumină, proceduri chirurgicale, tratamente cu laser și tehnici de peeling.

Este important să consultați un dermatolog dacă aveți probleme ale pielii, cum ar fi erupții cutanate persistente, pete inexplicabile ale pielii, leziuni sângerânde sau modificări ale culorii sau texturii pielii. Dermatologii pot ajuta, de asemenea, la prevenirea bolilor de piele, recomandând strategii pentru menținerea pielii sănătoase, cum ar fi utilizarea de protecție solară și adoptarea de bune practici de igienă a pielii.

Dr. Bianca Adela Dica-Iancu

MEDIC SPECIALIST DERMATOLOG LA CLINICA MEDISOF

cat-icon Strada Caracal Nr. 33, Craiova

DR. IONELE IRINA

Medic specialist dermatovenerologie la CENTRUL MEDICAL PHOENIX

cat-icon Strada Calea Severinului NR 2G, Craiova
cat-icon Strada Alexandru Ioan Cuza 46, Craiova, România

Cea mai buna sursă de informare este medicul specialist, singurul care este în măsură să ofere cele mai corecte informații. Orice afecțiune de dermatologie craiova trebuie percepută de pacient ca o boală care trebuie tratată, nu ca o boală rușinoasă. De asemenea, este de menționat că unele modificări tegumentare sunt expresia unor patologii ale organelor interne, în multe situații evaluarea dermatologică poate duce la diagnosticarea și tratarea timpurie a bolii de bază.

Pe platforma olteniabizz.ro gasesti informatii despre clinici dermatologie, cabinete particulare cat si medici specialisti din toate domeniile medicale.

La un singur click distanta te poti programa la cei mai buni specialisti in domeniu sau poti afla mai multe informatii utile direct de la sursa.