
Brioșele Perfect Pumpkin Muffins moi, pufoase, umede și picante aduc aromele toamnei pe masa ta. Acestea sunt minunat de ușoare și aromate și super ușoare. Este o modalitate grozavă de a introduce sezonul de coacere a dovleacului.
Acestea sunt perfecte pentru o gustare de după-amiază sau pentru micul dejun asociat cu burritos cu cârnați cu avocado sau șuncă la cuptor la sud-vest, ouă și haș de cartofi.
Reteta de briose cu dovleac
Este în sfârșit acel moment al anului și îl putem numi oficial toamnă. Aceste brioșe perfecte sunt cea mai bună modalitate de a începe sezonul de coacere la un început perfect. Nu sunt prea nebuni, nici prea plictisitoare, doar aroma caldă condimentată ideală și aroma fragedă care spune că este timpul!
Îmi place să le împachetez la prânz sau să le aranjez pentru gustări sau să ies un lot din cuptor la timp pentru micul dejun. Sunt atât de bune. Unse cu unt de arțar, sau cremă de brânză sau consumate direct din tavă, vor fi perfecte.
Ingrediente pentru brioșe:
Ingrediente simple, dar rezultate uimitoare.
Făină – Făină universală sau nealbită
Bicarbonat de sodiu – Agent de ridicare
Scorțișoară, nucșoară, ghimbir, cuișoare– Cele mai bune condimente pentru dovleac
Sarea – Echilibrează dulcele
Zahăr – zahăr alb
Zahăr brun – Adaugă culoare și aromă bogată
Ouă – Ouă mari sau foarte mari.
Dovleac – nu folositi umplutura de placinta, ci dovleac conservat
Ulei și lapte – Adaugă umiditate delicată
Coaceți cele mai perfecte brioșe:
Câțiva pași și vei avea brioșele perfecte.
Uscat – Intr-un castron mediu amestecati faina, bicarbonatul de sodiu, scortisoara, nucsoara, ghimbirul, cuisoarele si sarea si amestecati impreuna.
Umed – Într-un alt castron mediu bate zaharurile, ouăle, dovleacul, uleiul și laptele până se combină bine.
Amestecați – Combinați ingredientele uscate și umede și pliați până se combină.
Coace – Umpleți tava de brioșe tapetată cu garnituri până aproape umple. Se coace 20-22 la 375 de grade.
Cum să faci brioșe de dovleac, moi și pufoase.
Variații pentru brioșe cu dovleac ușor:
Aceasta este o bază grozavă pentru brioșele moale și delicioase, așa că este foarte versatilă.
ADĂUGAȚI INS- Adaugă chipsuri de ciocolată, stafide, merișoare, nuci, nuci pecan, semințe de dovleac, ovăz, nucă de cocos mărunțită, fructe tocate sau chiar ghimbir cristalizat.
Unt – Ungeți aceste brioșe cu unt de arahide, unt de migdale sau chiar unt de nuci pecan pentru o gustare plină de proteine.
Topping-uri – Acestea pot fi acoperite cu un topping de pesmet de streusel, glazură de brânză cremă sau o simplă picătură de glazură de arțar. Poți deveni cu adevărat creativ.
Înlocuiri – Schimbați uleiul vegetal cu uleiul de cocos. Folosiți făină de patiserie integrală în loc de făină albă.