
Am întocmit o listă de rețete clasice de gustări indiene pentru a face din ora ceaiului o aventură decadentă. Cea mai bună parte a tuturor acestor gustări este că vor fi gata în doar 20-25 de minute!
În fiecare zi, pe la ora 4, avem în sfârșit puțin timp singuri. Tot ce vrem să facem în acest moment este să ne relaxăm cu o ceașcă de ceai și să scăpăm de stresul zilei noastre agitate. Când vine vorba de ceai, știm cu toții că o ceașcă delicioasă de kadak chai nu este niciodată completă fără o farfurie cu gustări. Dacă vă uitați în jur și explorați, veți găsi o multitudine de gustări care să meargă cu ceaiul. Cu toate acestea, există unele clasice indiene care se potrivesc cel mai bine cu ceaiul. De exemplu, samosa, pakoda de pâine și alte feluri de mâncare. Acestea fiind spuse, am întocmit o listă de rețete clasice de gustări indiene pentru a face din ora ceaiului o afacere decadentă. Odată ce ați făcut aceste rețete, puteți adăuga, de asemenea, o baie sau un chutney picant, care s-ar potrivi bine cu ora ceaiului. Cea mai bună parte a tuturor acestor gustări este că vor fi gata în doar 20-25 de minute! Fără alte prelungiri, să învățăm cum să le facem pe toate.
Gustări rapide: Iată 7 gustări indiene clasice pe care să le asortezi cu ceaiul tău de seară
1. SamosaUn favorit din toate timpurile! Inima fiecărei gurmanzi desi cântă atunci când mușcă o samosa crocantă cu umplutură moale de masaledaar aloo. Pentru a pregăti acest lucru, tot ce aveți nevoie sunt câteva elemente esențiale de bucătărie, cum ar fi maida, cartofi, niște condimente și ulei de prăjit. De asta ai nevoie pentru a crea acest răsfăț magic!
2. Pâine Pakoda În continuare, vă aducem o altă opțiune populară. Umplutura picant de piure de cartofi învelită în pâine și prăjită până devine crocantă și aurie va fi o experiență divină pe care nu veți dori să o pierdeți! Este nevoie doar de puțin mai mult de 20 de minute pentru a pregăti această gustare.
3. Aloo BondaAloo bonda este făcută cu un amestec de cartofi condimentați, formați în bile rotunde și înmuiate într-un aluat dens de fasole înainte de prăjire.
4. Vada PavVada pav este mâncarea stradală emblematică din Mumbai, un oraș îndrăgit în toată țara. Pentru a face vada pav, batata vada prajita se pune intre doua pav si se unge cu chutney uscat de arahide.
5. Ram Laddoo cu Mooli ChutneyRam Laddoo este practic pakoda minuscule care sunt crocante la exterior și delicate la interior. Vine cu un chutney gustos și aromat în lateral, precum și mooli ras.
6. Bombay-Style Bhel Puri Nu în ultimul rând, îți aducem o mâncare populară din Mumbai. Această gustare este făcută cu orez umflat, ceapă, condimente, chutneys și bucăți crocante de mathri. Este o gustare ușor de transportat, care este și prietenoasă cu buzunarul.
7. Aloo TikkiNu putem vorbi despre gustările tradiționale indiene fără să menționăm aloo tikki-ul nostru preferat! La urma urmei, acel tikki prăjit crocant, gras și aromat este ceva de care nu ne putem sătura. De asemenea, puteți face aloo tikki în stil punjabi adăugând chole curry gătit, chutney verde, imly chutney și ceapă tocată deasupra tikki-ului prăjit!
Acum, că știi toate rețetele, încearcă-le și spune-ne care s-a dovedit a fi preferata ta dintre toate. Gustare fericită!